Politie zoekt getuigen van geweldpleging in Julianadorp

Redacteur Den Helder
Julianadorp

Een 44-jarige man uit Julianadorp is maandagavond rond kwart voor negen bedreigd door een groep van zes of zeven jongens.

De man reed met zijn auto in de richting van de Boterrug en zag op het grasveldje aan de rechterkant de groep staan. De man hoorde een harde klap tegen zijn auto en dacht dat er een bal of sneeuwbal tegen zijn auto was gegooid door de jongens. Hij parkeerde zijn auto verderop en sprak de groep aan. Hij werd in zijn gezicht geslagen en viel op de grond. Hierop begonnen de jongens hem te schoppen. Toen de man één van de jongens bovenop zich trok en als schild gebruikte, stopten de jongens met schoppen en slaan en liepen weg in de richting van het bruggetje naar de scholen. De 44-jarige man liep diverse kneuzingen op.

De politie is voor haar onderzoek op zoek naar getuigen. Mensen die maandagavond rond bovengenoemd tijdstip op of in de omgeving van de Boterrug iets verdachts gezien kunnen contact opnemen met de politie in Den Helder via telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.