JVC bekert ronde verder na derde zege

Casper Duin
Onderdijk

JVC lijkt klaar voor de competitieouverture van komende zondag thuis tegen Winkel. De Julianadorpers boekten zondag tegen Strandvogels (1-3) de derde zege en bereikten zo de volgende ronde van het districtsbekertoernooi.

,,We staan er goed voor, maar Winkel wordt de eerste echte graadmeter’’, meldde trainer Ben de Visser. Zijn elftal nam in Onderdijk het scorende voortouw. Mark Dalmayer tekende voor de 0-1. ,,We begonnen goed, controleerden de wedstrijd. Zij speelden heel behoudend. Niet vreemd na twee nederlagen.’’

Nadat JVC enkele scoringskansen had laten liggen, tekende Strandvogels uit een tegenaanval voor rust uit de 1-1. Een afstandsschot van veraf verraste keeper Devlin van den Bosch. Na de ruil stelde de Julianadorper derdeklasser order op zaken. Een schuiver van Patrick Beens tilde de score naar 1-2, waarna David Ambriola even later de voortijdige beslissing voor zijn rekening nam.

,,In de tweede helft zijn zij niet meer gevaarlijk geweest’’, stelde De Visser tevreden vast. ,,Ik ben heel blij dat JVC al zo ver is dat we ook bij een mindere fase dit soort wedstrijden winnend afsluiten.’’ Aan JVC-zijde werd Kenneth van Oossanen (buikspier) uit voorzorg gewisseld. Jeroen Loew (knie) mist de competitiestart.

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.