Meeste halve finalisten schoolhandbal Den Helder al bekend

Den Helder

Na de eerste dag van het schoolhandbaltoernooi van Den Helder en Julianadorp zijn de meeste halve finalisten bekend.

Op sportpark De Dogger, de thuishaven van de Helderse handbalvereniging DSO, werden afgelopen zaterdag de wedstrijden in de voorronde afgewerkt.

Bij de jongens kroonde De Windwijzer, recent eveneens succesrijk het schoolvoetbal, zich tot poulewinnaar. Het team won alle vier wedstrijden. In de halve finales speelt De Windwijzer komende zaterdag tegen De Kluft. Twee ploegen van De Dijk mogen onderling uitvechten wie zich kwalificeert voor de eindstrijd. De Kon.

Julianaschool stak bij de meisjes in poule B met kop en schouders boven de concurrentie uit. Zij haalden de volle mep uit drie duels en deden dat met een imposant doelsaldo van 44-0. Prinses Margriet is zaterdag de opponent. In de andere halve finale speelt De Kluft, winnaar in poule D, tegen een nog aan te wijzen tegenstander.

In de categorie van de jongste jeugd weet Prinses Margriet zich verzekerd van een plaats bij de laatste vier. De andere drie teams worden komende zaterdag bekend. Dan worden vanaf 8.40 uur eerst de resterende voorrondewedstrijden afgewerkt op De Dogger.

Meer nieuws uit Sport

Meest gelezen