Hygiënische toiletzaken

© HSPublicity

Niets reinigt zo grondig, hygiënisch, natuurlijk en verfrissend als water. Dit geldt ook voor op het toilet. De gebruiker verlaat het toilet tevreden en voelt zich fris en schoon.

Badkamerfabrikant Duravit en ontwerper Philippe Starck ontwierpen de douche-/wc-zitting SensoWash. De douche-/wc-zitting biedt een opvallend vlak en slank design. Een geïntegreerde douchearm uit roestvrij staal biedt drie douchestralen. Watertemperatuur, waterhoeveelheid en douchepositie kunnen individueel worden ingesteld en zijn – als ze eenmaal zijn opgeslagen – altijd weer oproepbaar. Ook de zachte, warme lucht van de föhn is regelbaar. Douchearm en douche reinigen zich na ieder gebruik vanzelf. Alle functies worden via een draadloze, intuïtief bedienbare afstandsbediening bestuurd, waarbij Philippe Starck bijzondere waarde hechtte aan de vormgeving.

Andere technische details zijn een led-nachtlichtfunctie voor de nodige oriëntatie, een kinderbeveiliging, temperatuursensor, standby-modus en stroomspaarstand.

De SensoWash douche-/wc-zitting is verkrijgbaar voor prijzen vanaf 821 euro.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.