OFC wint bij debuut De Haze en Israël

Adnan Barakat.

Derde divisie

Jan de Haze en Rinus Israël hebben bij hun debuut op de bank als trainers van OFC direct een overwinning geboekt. De Oostzaners wonnen met 1-2 bij UDI’19, waarmee een belangrijke stap werd gezet in de strijd om lijfsbehoud.

De Haze en zijn schoonvader Israël leidden donderdag voor het eerst de training bij OFC. Zij maken het seizoen af bij de club die de laatste maanden matig presteerde, wegzakte op de ranglijst en als het gevolg daarvan de samenwerking met trainer Imdat Ilgüy beëindigde.

In de eerste wedstrijd onder leiding van het interim-duo was nog niet direct vooruitgang te zien. De laagvlieger uit Uden kwam na tien minuten namelijk op voorsprong. Vijf minuten voor rust trok Adnan Barakat de stand gelijk, waarna de wedstrijd afstevende op een gelijkspel. Maar Barakat sloeg in blessuretijd opnieuw toe: 1-2. Barakat was vorige week ook al trefzeker tegen Jong De Graafschap, maar dat duel werd verloren. Nu moet zijn trefzekerheid hem een veel beter gevoel hebben bezorgd, want dankzij zijn goals vergrootte OFC het gat met de degradatiezone tot negen punten. In het paasweekend komt de ploeg tweemaal in actie; op zaterdag bij OJC Rosmalen, twee dagen later bij JVC Cuijk.

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.