Creatief op de Veluwe

© HSPublicity

In het Nationale Park De Hoge Veluwe kun je in op 13 mei meedoen aan een ‘Schetssafari’. Onder de deskundige leiding van kunstenares Marian Mijnhardt en boswachter Henk Ruseler ontdekken de deelnemers het Park op creatieve wijze. Gewapend met potlood en papier biedt deze safari zowel beginners als gevorderden de mogelijkheid prachtige schetsen in de natuur te maken.

De natuurliefhebbers gaan samen met Henk Ruseler op zoek naar inspirerende locaties in het Park. „Door rustig te gaan zitten, om je heen te kijken en het op papier te zetten beleef je de omgeving intenser”, aldus Marian Mijnhardt. „Vooral in deze hectische tijd is dit een bijzondere ervaring.” De kunstenares zal de deelnemers tijdens het schetsen voorzien van ideeën en nuttige tips. Tevens krijgen de deelnemers tijdens de ‘safari’ lekkere hapjes en drankjes.

De Schetssafari begint vrijdag 13 mei om 13.30 uur bij het Bezoekerscentrum en eindigt rond 17.30 uur. De kosten zijn 50 euro per persoon (inclusief de entree tot het park en een hapje en een drankje). Het schetsmateriaal dienen de deelnemers zelf te verzorgen. Reserveren voor deze safari kan via www.hogeveluwe.nl.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.