Kerstwandeling op 19 december

1 / 2
nhd Administrator

Op zondag 19 december organiseert het Noordhollands Dagblad in samenwerking met camping Geversduin. Eetcafe Geversduin, Gasterij De Kruisberg en wandelvereniging De Zwervers de kerstwandeling. De route leidt door het PWN gebied, daarom dient u in het bezit te zijn van een duinkaart. (vanaf 16 jaar). Deze is verkrijgbaar voor € 1,50 per persoon aan de start van de wandeling. De wandeling van ±6,5 kilometer gaat door de Kennemerduinen, waarbij de start en rustlocatie sfeervol aangekleed zijn met o.a. kerstverlichting, vuurkorven, brandende stammen en glühwein.

Start en finishDe wandeling start op camping Geversduin in Castricum, waar in het eetcafé de koffie voor u klaar staat. U kunt starten tussen 11.00 en 13.00 uur. Halverwege de wandeling is bij Gasterij De Kruisberg een rustpunt ingericht. U wordt uiterlijk 16.00 uur weer terug verwacht.

ExtraDecember staat bij het Noordhollands Dagblad altijd in het teken van het goede doel. Dit jaar is dat het Ronald Macdonald Kinderfonds. De hele maand worden er verschillende acties opgezet.

Daarom bieden wij u de mogelijk om bij uw inschrijving een donatie te doen aan dit kinderfonds. Zo helpt u ook een handje mee om families samen te brengen tijdens de feestdagen.

De inschrijving is gesloten. Het is niet meer mogelijk om u aan te melden voor de kerstwandeling!

AanmeldenHet deelnamebedrag is € 7,- per persoon voor abonnees. Niet-abonnees betalen € 10,- per persoon. Dit is inclusief koffie/thee met wat lekkers, een tussendoortje, een drankje en hapje bij terugkomst, een routebeschrijving en een kleine attentie. Voor kinderen t/m 12 jaar is er een kinderkaartje á € 3,- verkrijgbaar. Tegen inlevering van dit kaartje op de dag van de wandeling ontvangen zij een tasje met ieder geval een pakje drinken, een broodje en een snoepje. U ontvangt daarom alleen consumptiebonnen voor volwassene. Parkeren is gratis, maar u moet wel even aangeven of u met de auto komt.

Let op!Voor 30 november besteld -tickets uiterlijk 7 december binnenTussen 1 en 12 december besteld -tickets uiterlijk 16 december binnen

VragenHeeft u vragen? Stuur een e-mail naar oplage.nhd@hdcmedia.nl. Binnen twee werkdagen zullen wij uw e-mail beantwoorden.

OverigDeelname is alleen mogelijk door middel van voorinschrijving. De wandeling is niet rolstoeltoegankelijk. Honden zijn toegestaan mits aangelijnd.

De donkere dagen komen er aan en daarom heeft het Noordhollands speciaal voor u een winterpuzzelmagazine samengesteld. Dit Varia puzzelmagazine bestaat uit 96 pagina´s met diverse puzzels zoals zweedse puzzels, sudoke, doorlopers, woordzoekers, kruiswoordraadsels etc. Dit puzzelmaniaboek kunt u als deelnemer van de kerstwandeling voor slechts € 2,45 bestellen. Dit kan eenvoudig door het aantal in te vullen bij uw inschrijving van de kerstwandeling. Wij wensen u veel puzzel plezier!

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.