Cultuur tussen de bloembollen

Ron Amesz
Zijpe

Tijdens Bloeiend Zijpe, dat morgen officieel wordt geopend, verzorgt het Kunstteam een Konings Vrijmarkt waarop uitsluitend kunstwerken worden gepresenteerd. Kunstenaars tonen zondag 27 april hun werken op kuubkisten op de parkeerplaats van BolleNoord in 't Zand.

Vanaf 11 uur is het publiek welkom. Bezoekers krijgen de kans om een werk aan te schaffen. De aangeboden kunstwerken zijn niet duurder dan 25 euro. Kunstenaars die willen deelnemen aan deze vrijmarkt kunnen zich aanmelden bij Yvonne Heinis: y.heinis@ziggo.nl of via de telefoonnummers 0224-850573 en 06-50286226.

Ook is Bloeiend Zijpe op zoek naar zogenoemde plein-air schilders die op zondag 27 april willen schilderen in de bloembollenvelden. Op deze dag is de wandeldag gepland.

Tijdens Bloeiend Zijpe zijn nog veel meer activiteiten op het cultureel vlak. Zo kunnen belangstellenden zich aanmelden voor de schilderworkshops onder leiding van Yvonne Zwaan. De schildersezels staan dichtbij de bloemen in een veld. Deze workshops zijn op zaterdag 26 april (kinderen) en op zondag 27 april (volwassenen).

Meer info www.bloeiendzijpe.nl.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.