Smullen van mosselen

© HSPublicity

Mosselen: puur natuur, met witte wijn, met knoflook of ‘op z’n Provençaals’... Met Demeyere kun je elke gast op zijn favoriete mosselbereiding trakteren. Designer Nedda El-Asmar ontwierp een speelse mosselpot voor Demeyere. Mooi én makkelijk, want dankzij de toegepaste specifieke technologie van haal je het beste uit elke mossel.

De mosselpan die Nedda El-Asmar ontwierp, is een lust voor het oog: elegant en verfijnd tot in de details. De grepen zijn geïnspireerd op mosselschelpen. De mosselpan is een leuke blikvanger op tafel. Bovendien is de mosselpan bijzonder gebruiksvriendelijk. Doordat hij extra breed en laag is, kun je er gemakkelijk uit eten. En de lege schelpen verzamel je gewoon in het omkeerbare deksel.

De Demeyere-pan is gemaakt van roestvrij staal en voorzien van een drielaagse capsulebodem van 3 mm dikte. Deze bodem verzekert een goede warmteverdeling en zorgt ervoor dat je de pan kunt gebruiken in de oven en op alle warmtebronnen, inclusief inductie.

Met een inhoud van 2,3 liter kun je wel even vooruit. De mosselpan is verkrijgbaar in de betere kookwinkels. Aanbevolen verkoopprijs: 79 euro.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.