Winkel stelt periodetitel uit

Redacteur Schagen
Schagen

Er lag een dubbele machtsgreep in het verschiet. Maar Winkel moest zich na de 2-2 tegen VZV tevreden stellen dat het verschil in de tweede periode in de vierde klasse A onaangetast bleef.

De voetbalploeg die nog niet eens zo lang geleden anoniem door de vijfde klasse kon wandelen weet zich inmiddels een afdeling hoger gezichtsbepalend. Dusdanig zelfs dat een overwinning op de buren van De Kogge niet alleen een periodetitel had opgeleverd. Het zou de mannen van Gosse Bosma zelfs aan de leiding van de reguliere stand hebben gebracht.

De trainer zal niet treuren om het mislukken van de coup die vooraf niet was gepland. Want liever zal Winkel zich nog even schikken in de rol van jager dan zelf als prooi schietschijf voor de concurrentie te worden.

Ondertussen veranderde er bovenin toch genoeg. Want waar Winkel van de tweede naar de derde plek zakte moest Hollandia T na de 1-3 nederlaag tegen SRC de koppositie weer overdoen aan Hugo Boys. Dat met de 3-1 zege op Dirkshorn de zorgen van die ploeg deed toenemen.

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.