Lions Big Event levert tienduizend euro op voor hospices Den Helder en Schagen

Redacteur Den Helder
Den Helder

De benefietavond Lions Big Event heeft tienduizend euro opgeleverd voor de hospices van Den Helder en Schagen.

Op deze feestavond van de drie gezamenlijke Lions Clubs uit Den Helder, Anna Paulowna en Schagen in Brekers te Groote Keeten, hebben ruim vierhonderd gasten door middel van een veiling een fors bedrag voor de twee hospices binnengehaald.

Veilingmeester notaris Arnold Verhoeks bracht twaalf kavels onder de hamer, waarbij fors tegen elkaar werd opgeboden. Hieronder bijvoorbeeld een maand Mini rijden of een complete overnachting in de kustwachttoren in Huisduinen. Kavel dertien was een bijzondere; plots verscheen Karin Bloemen met haar Afrikaanse lied, die de inleiding was tot de slotkavel: een geheel verzorgde reis naar Zuid-Afrika wat het klapstuk van de veiling werd op de avond.

De vertegenwoorders van de nog tot stand te komen Hospice Schagen, Arend Sijpestein en Anita Hoedjes van Hospice Den Helder namen ieder dankbaar een cheque van vijfduizend euro in ontvangst van Karin Bloemen. Met een speciaal en persoonlijk geschreven lied over de hospices sloot ze deze feestavond van de drie Lions Clubs af. Het idee is om deze avond een-of tweejaarlijks terug te laten komen, met iedere keer een ander regionaal doel als opbrengst voor de veiling.

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.