Prijsvraag: wintervakantie (8 personen) bij Weißensee t.w.v. 1000 euro!

1 / 3
Hermagor/St. Lorenzen

Een gratis wintervakantie voor maximaal acht personen in het schilderachtige Oostenrijkse Hermagor/St. Lorenzen im Gitschtal. In de voormalige weverij hebben Kitty en Kees van den Boogaard uit Noordbeemster schitterende appartementen ingericht.

Kees en Kitty en hun dochter Eva emigreerden dit voorjaar naar St. Lorenzen. Het dorpje ligt verscholen tussen de bekende Weißensee en het uitgebreide skigebied van Nassfeld, grenzend aan Italië. Langlaufen en sneeuwwandelen kan ook; 's zomers: wandelen, paardrijden, bergbeklimmen, parapenten of fietsen. Het vakantiehuis is 'Das kleine Paradies' gedoopt, naar de idyllische ligging en de vele recreatieve mogelijkheden. Behalve hun eigen gerieflijke woning is er ruimte voor drie grote appartementen, waaronder een luxe vleugel voor acht tot tien personen met vier slaapkamers en een eigen opgang. Het gezin Van den Boogaard deed woensdag in Dagblad Waterland de aftrap van een nieuwe serie verhalen, genaamd 'Over de grens'. Daarin verhalen van mensen die hun geld verdienen in het buitenland; streekgenoten die gaan emigreren, geëmigreerd zijn, tijdelijk over de landsgrenzen werken of bedrijven die afhankelijk zijn van de export.

Prijsvraag Om in aanmerking te komen voor een vakantieweek ter waarde van 1000 euro, vraagt Dagblad Waterland een tegenprestatie. Heb onbaatzuchtig iets gedaan of doe iets voor de samenleving en krijg er een luxe verblijf in St. Lorenzen voor terug. Dat kan zijn een nieuw behangetje zijn voor 'de oude buurvrouw van hiernaast', schilderen van het clubhuis of bijvoorbeeld een inzamelingsactie voor een goed doel. Reacties naar: redactie.waterland@nhd.nl o.v.v. Das kleine Paradies. Voor informatie: http://www.daskleineparadies.com/.

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.