Drie doden bij ernstig ongeval Haringhuizen

Foto: Coen van de Luytgaarden

Foto: Coen van de Luytgaarden

Foto: DNP.NU

Foto: DNP.NU

Foto: DNP.NU

1 / 5
nhd Administrator
Haringhuizen

Bij een ernstig ongeval op de N241 zijn zondagavond drie doden gevallen: een man van 26 uit Schagen, een vrouw van 24 jaar uit Middenmeer en een 81-jarige vrouw uit Schagen. Zij zat in een andere auto en overleed afgelopen nacht in het ziekenhuis. Het ongeluk gebeurde ter hoogte van Haringhuizen. De wagen van de slachtoffers raakte enkele keren de berm, tolde om zijn as en werd in de flank aangereden door een tegemoetkomende auto. De wagen sloeg vervolgens enkele keren over de kop, scheurde in twee stukken, belandde in de voortuinen van twee huizen en vloog in brand.

De man werd uit de auto geslingerd, de vrouw is door omstanders uit de wagen getrokken. Beiden zijn enige tijd gereanimeerd, maar tevergeefs. De bestuurder en de inzittende van de tegemoetkomende auto, een ouder echtpaar uit Schagen, raakten bij het ongeval gewond. Beiden zijn naar het ziekenhuis vervoerd. De vrouw overleed vannacht.

De hulpdiensten zijn na het ongeluk massaal uitgerukt. Ook de traumahelikopter is opgeroepen. De weg is enige uren volledig afgesloten geweest. Vrienden van de omgekomen jongeren zijn in groten getale naar de plek van het ongeluk gegaan.

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.