Oude actie Sprookjeswonderland opeens weer helemaal 'hot'

Paul Gutter
Enkhuizen

Een oude Sinterklaasactie van Sprookjeswonderland uit 2013 is met zo’n 7.000 likes de laatste dagen weer helemaal ’hot’ op Facebook. Het bericht was woensdagmiddag ook al bijna 16.000 keer gedeeld.

Door te liken en te delen, konden de bezoekers in 2013 gratis entreekaartjes winnen voor Sprookjeswinterland. ,,Het is wel lachwekkend, maar deze actie is dus allang verlopen. Blijkbaar hebben veel mensen niet helemaal goed gelezen’’, zegt directeur Mathijs de Vries van het sprookjespark. Goede reclame is het nog steeds. ,,Sinds 17 november 2013 is het bericht al door bijna 100.000 mensen bekeken.’’

De Vries plaatste gisteren een nieuw bericht op Facebook. ,,Acties waarbij je verplicht een pagina moet liken of een berichtje moet delen, zijn door Facebook inmiddels officieel verboden. Wij doen dit soort acties dus niet meer.’’ Maar niet getreurd. Wie dit jaar toch gratis entreekaartjes wil verdienen voor Sprookjeswinterland, kan hiervoor in november en december wel stempels verzamelen bij zo’n veertig bedrijven in Enkhuizen.

Meer nieuws uit West-Friesland

Meest gelezen