Make-over: Een notaris-outfit voor Beverwijkse Eva Uitgeest

Eva Uitgeest. Foto Reinder Weidijk

Eva Uitgeest. Foto Reinder Weidijk

Eva Uitgeest. Foto Reinder Weidijk

1 / 3
Ron Amesz
beverwijk

Eva Uitgeest (24) is opgegeven voor de make-over door haar moeder. ,,Eva is wat zwaarder en dat is helemaal geen probleem maar dan moet je je er wel goed naar kleden. Soms denk ik wel eens, dat kan zo echt niet.’’

,,Huh? Wat dan? Waar heb je het dan precies over?’’, vraagt Eva ,,Nou, over je blauwe jurkje bijvoorbeeld’’, luidt het antwoord van haar moeder. Het gezicht van de notaris in opleiding spreekt boekdelen. Het notariskantoor waar Eva werkt is niet zo moeilijk als het gaat om kleding. ,,Niet te formeel en niet te casual zijn de richtlijnen. Een spijkerbroek mag als het maar een mooie nette is. Kleurige kleding is ook geen probleem. Maar veel vind ik toch te tuttig dus ik ben benieuwd wat de styliste voor mij gaat vinden. Ik ben niet zo moeilijk ik draag alles. Mijn haar draag ik altijd in een staartje, dat moet niet los in mijn gezicht dwarrelen. Dat is veel te lastig tijdens mijn werk. Ik heb in elk geval geen hoofd om een heel korte coupe te hebben. Ik hoop dat de kapper het niet heel kort gaat knippen. Blond maken vind ik ook geen goed plan. Ik ben geen blondine’’, aldus Eva.

De metamorfose is te zien in Dagblad Kennemerland en IJmuider Courant van zaterdag.

Deze metamorfose is mogelijk gemaakt door:

Siam Fish Spa, 0255- 537538. Kapper Ray van den Berg, www.vandenbergkappers.nl. Styling, www.patrizia-styling.nl. Janny van Roon IJmuiden, 0255-516454. Slagerij Jan van der Geest 0251-234588. Bloemen, www.olafderuyter.nl. Fototlocatie Restaurant Brasserie  Westerhout, www.restaurantwesterhout.nl. Duinpark Paasdal, www.duinparkpaasdal.nl, Van der Valk Taxiservice, 0255-538000. Zie complete fotoshoot van Eva op: www.reinderweidijk.nl onder kopen/afdrukken.

De kleding van Eva is van: Shoeby Fashion Beverhof Beverwijk. Gewoon lot, Zeestraat 57 Beverwijk. Boffers, Zeestraat 80 Beverwijk. De schoenen zijn van: House of Shoes Breestraat 99 Beverwijk. De brillen zijn van Kloes Optiek, Zeestraat 18-20 Beverwijk.

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.