Pannekeet stopt per direct als voorzitter VZV

Casper Duin
't Veld

Koos Pannekeet legt per direct zijn functie als voorzitter van handbalvereniging VZV neer. Hij kiest na ruim drie jaar aan het roer in ’t Veld voor een nieuwe uitdaging als voorzitter van het bestuur van de Bene-League handbal.

Deze competitie bij de mannen, met de beste clubs uit Nederland en België, is gestart om het topniveau in beide landen te verhogen. Pannekeet was naast zijn functie bij VZV ook al voorzitter van de werkgroep reglementen van het Nederlands Handbal Verbond. Tevens is hij arbiter van de arbitragecommissie van de Europese Handbal Federatie (EHF). Daarnaast is een verandering van werkkring debet aan het vertrek van Pannekeet als preses bij VZV.

Zijn taken worden voorlopig waargenomen door Kees Sneek. Deze ’kampioenenmaker’ verliet in 2011 de club na twee keer met de A1 Nederlands kampioen veldhandbal geworden te zijn. Via Meteoor is Sneek nu weer terug in ’t Veld. Zijn dochter, Maaike, handbalt in het eerste damesteam van de Veldtemer club, dat in de tweede divisie uitkomt.

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.