SRC tegen Schagen in nacompetitie

Schagen

SRC opent de nacompetitie zondag 22 mei op het eigen Groenoord tegen stadgenoot Schagen.

De belangen zijn sterk verschillend, SRC speelt voor promotie naar de derde klasse, terwijl de stadgenoot en nummer elf van de afgelopen competitie in 3A zijn huidige niveau moet verdedigen.

De beste twee ploegen in de poule van vijf, met ook nog Spirit ’30, de nieuwe club van Rob van der Werff die nu nog Schagen traint, Fortuna Wormerveer en Zaandijk, spelen volgend seizoen in de derde klasse.Aan de vooravond van de eerste nacompetitiewedstrijd treft Schagen in het kader van het 100-jarige bestaan zaterdag 21 mei eerst om 19.30 uur nog de oud internationals.

Con Zelo opent de reeks in een andere groep waar ook twee plaatsen in de derde klasse zijn te verdienen, met een thuiswedstrijd tegen het Haarlemse United Davo. Hier zijn KSV, VVS en Apollo de andere tegenstanders.

ZAP begint de nacompetitie met als inzet promotie naar de eerste klasse zondag 22 mei thuis tegen Hoofddorp.

Geel Zwart is al zeker van deelname aan de nacompetitie in de zesde klasse. Maar kan donderdagavond 19 mei ook nog rechtstreekse promotie naar de vijfde klasse afdwingen door Dynamo in een beslissingswedstrijd op het complex van Con Zelo in Waarland te verslaan. Aanvang 19.30 uur.

Als de Zandtemers verliezen beginnen ze zondag 22 mei de barrage in en tegen Callantsoog. Dat in het andere geval net als afgelopen zondag SSV op bezoek krijgt.

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.