Drie kandidaten voor eretitel Polderse ’Ondernemer van het jaar’

Martijn Gijsbertsen
anna paulowna

Wie volgt Installatiebedrijf Olof Schuur in Anna Paulowna op als Polderse ’Ondernemer van het jaar’?

De Ovap (ondernemersvereniging Anna Paulowna) heeft uit haar midden drie leden voor deze eretitel genomineerd.

Deze kandidaten zijn Bouwbedrijf Appelman in Anna Paulowna, het Wieringerwaardse paintball- en bootcampcentrum Eendracht Adventures plus Bar De Dors(t)vlegel in Breezand.

Laatstgenoemde kanshebber behoorde vorig jaar ook tot de finalisten en sleepte toen de publieksprijs in de wacht.

Het is voor de zesde keer dat de verkiezing door de Ovap wordt gehouden. Eerdere winnaars voor Schuur zijn Landgoed Hoenderdaell (2013), Bakkerij Alkemade (2012), Loonbedrijf Vermaire (2011) en kinderkledingzaak Amazing Kids (2010) geweest.

Nieuwjaarsreceptie

De Polderse ’Ondernemer van 2015’ wordt donderdagavond 7 januari gehuldigd tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Ovap bij brasserie Veer koffie, thee en meer bij Hoenderdaell.

Een jury bestaande uit Willemien Baalman (notaris), Sven Schuur (van installatiebedrijf Schuur), Ineke Venema en Wilma Huitema (bedrijvencontactfunctionarissen van de gemeente Hollands Kroon) wijzen de winnaar aan. De Ovap reikt ook de Dikke Duim, een aanmoedigingsprijs, uit.

Publieksprijs

Verder is er een publieksprijs van CTR Hollands Kroon te verdienen. Stemmen hiervoor kan van 16 tot en met 31 december via www.nhd.nl/ovap2015.

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.