Nare luchtjes snel weg

© HSPublicity

Het nadeel van een open keuken is dat alle vervelende kookluchtjes zich door het huis verspreiden. ATAG biedt de oplossing en komt met de Air Logic HR-afzuigkap, een sfeermaker in de open keuken.

Deze afzuigkap is tegelijk een stille oplossing, die ook in de laagste stand zeer krachtig werkt. Het ontwerp zorgt voor een gelijkmatige en effectieve afzuiging. Dicht bij de motor – waar de meeste lucht wordt afgezogen – zijn de gaten in de filters klein. Naarmate de afstand tot de motor groter wordt, zijn de gaten groter. Hierdoor ontstaat een gelijkmatige afzuigkracht over het totale filteroppervlak. Dus ook bij een laag motorvermogen werkt de Air Logic HR-afzuigkap zeer effectief. De afzuigkap werkt hierdoor stiller, verbruikt minder energie en onttrekt minder warme lucht aan de woning.

Verder bewijst de ATAG Air Logic HR-serie dat functionaliteit en design harmonieus samengaan in iedere keuken. Roestvrij staal of grafietzwart, slimme functies, doordachte ontwerpen en een hoge afwerkingsgraad geven de keuken een stijlvolle sfeer. Kijk ook op www.atag.nl.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.