Leuk werken bij Pierre

© HSPublicity

Chocolaterie Pierre in Hillegom is de winnaar van de HBD Retail Jaarprijs 'Leukste winkel om bij te werken 2011'. Dat maakte het Hoofdbedrijfschap Detailhandel (HBD) bekend tijdens de uitreiking van de Retail Jaarprijzen in Hilversum. De andere twee genomineerden waren de vestiging van Miss Etam in Leidschendam en het Nootdorpse filiaal van DA Drogisterij & Parfumerie.

„Chocolaterie Pierre heeft kans gezien een team op te bouwen waar de arbeidsvreugde vanaf spat. De sleutelwoorden daarbij zijn sfeer, flexibiliteit, betrokkenheid en oprechte interesse in elkaar”, stelt de jury in haar rapport. Deze week is een tweede vestiging van Pierre in Haarlem geopend.

De HBD Retail Jaarprijs 'Leukste winkel om bij te werken' is de enige categorie van de Retail Jaarprijzen waarin winkelmedewerkers hun ‘eigen’ winkel konden aanmelden. Het Hoofdbedrijfschap Detailhandel (HBD) ontving 340 voordrachten. De winnaar ontvangt een bedrag van 2.500 euro, dat mag worden besteed aan iets leuks voor de winkel en het team dat daar werkt.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.