Verdachte overval snackbar Julianadorp alsnog opgepakt

Redacteur Den Helder
JULIANADORP

Een 26-jarige man uit Hoorn is maandagochtend in Haarlem aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij een overval op snackbar 't Centrum aan het Loopuytpark op woensdag 23 november 2011.

Die avond was rond 20.45 uur was een medewerkster alleen in de snackbar. Zij was in de keuken aan het werk toen er plotseling een man binnen kwam lopen. Hij dreigde met een vuurwapen. Direct daarna kwamen nog twee mannen de keuken binnen. De overvallers eisten geld. Nadat zij geld uit de kassa buit hadden gemaakt gingen de mannen er lopend vandoor.

Meerdere getuigenoproepen en het verspreiden van bewakingsbeelden van de overval leidden eerder nog niet tot zijn aanhouding. Het overvallenteam volhardde echter in het onderzoek naar deze overval en kwam de 26-jarige verdachte ruim een jaar later alsnog op het spoor.

Politiewoordvoerster Petrie Koenen kon dinsdag nog geen antwoorden geven op vragen als wat de rol van deze verdachte precies was, hoe hij uiteindelijk werd gevonden en of er nog meer aanhoudingen volgen. ,,Wij zitten op dit moment nog vol in het verhoor van deze verdachte.''

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.