Gezelligheid kent geen tijd bij Madjoe

enkhuizen

Gezelligheid kende geen tijd op het veertigste Hemelvaarttoernooi van Madjoe. Een paar uur na de laatste wedstrijd waren nog zeker tweehonderd mensen aanwezig op de voetbalvelden van Dindua.

Bij Madjoe waren ze dik tevreden over het toernooi. Na de regen van de laatste dagen trof de organiserende volleybalvereniging uit Enkhuizen het met het weer. Droog en bijna geen wind. Ideaal om de ruim tweehonderd wedstrijdjes te laten verspelen. Het was voor Margreet Kooiman en Alice Koning - de wedstrijdleiding - een flinke klus om alle uitslagen te noteren en de standen bij te houden.

Het was een Hemelvaarttoernooi met opnieuw veel bekende namen. Onder andere Jantien Scheeres en Klaas Groot, twee Borrelnootjes. Een Enkhuizer vriendenploeg die al twintig jaar met twee teams (onderlinge uitslag 1-1) meedoet. Enkele spelen competitievolleybal, de rest vindt het gewoon leuk om te serveren, setuppen en te smashen.

Donderdag een jubileumtoernooi, zaterdag is er opnieuw feest. Want Madjoe zelf bestaat zestig jaar. De club viert dat met leden, vrijwilligers, ereleden en oud-leden in sporthal De Sprong. 's Middags is er in de omgeving een vaarpuzzeltocht, 's avonds een buffet en feest. In De Sprong wordt tevens een tentoonstelling gehouden met oude foto's en spullen.

-- page break --

Meer nieuws uit West-Friesland

Meest gelezen