Vitaminen en mineralen behouden

Met de introductie van het ‘Chef Touch’-systeem van KitchenAid komen de topchef en de hobbykok een beetje dichter bij elkaar. Het professionele ‘Sous-vide’–systeem uit sterrenrestaurants is nu verkrijgbaar in aangepast vorm voor de thuiskeukens.

Drie apparaten in één systeem om de perfecte smaak, textuur en presentatie op het bord te garanderen:een vacuümlade, een stoomoven en een snelkoeler/shock freezer. Het ‘Sous-vide’- of vacuümkoken zorgde de laatste jaren voor een ware revolutie in de professionele keuken. Het is een kookmethode waarbij op lage temperatuur wordt gekookt. Het geheim zit in het samenbrengen van verschillende ingrediënten en specerijen, deze vacuüm verpakken in speciale zakjes en dan te stomen op een temperatuur die niet hoger is dan 100 graden. Door luchtdicht te verpakken blijven vitaminen en mineralen behouden. Kijk voor prijzen en meer informatie op www.kitchenaid.nl.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.