Hollandia verslaat DOSKO

Redacteur West-Friesland
Hoorn

Hollandia heeft drie punten over gehouden aan de seizoenshervatting tegen DOSKO. In Hoorn werd overtuigend met 3-1 gewonnen.

Al snel werd duidelijk dat er zondagmiddag maar een ploeg was die aanspraak maakte op de overwinning, namelijk Hollandia. De mannen van trainer Ron van der Gracht lieten de bal keurig van voet tot voet gaan en combineerde dat met veel beweging. DOSKO had geen idee hoe het daar mee om moest gaan en dat er na 15 minuten een 1-0 voorsprong op het scorebord stond, was dan ook geheel terecht.

Twintig minuten later werd het alleen maar erger voor de bezoekers uit Bergen op Zoom. Zo werd Rob Dietvorst met rood van het veld gestuurd en benutte Hassan Aanzi de strafschop die met zijn overtreding gepaard ging. Vlak voor rust liep DOSKO opnieuw tegen een rode kaart aan waardoor de weg naar de zege vrij was voor Hollandia. Vlak na rust tekende Aanzi dan ook voor de 3-0. Met negen man wist DOSKO nog wel een treffer te produceren, maar in gevaar kwam de winst van Hollandia geen moment.

Meer nieuws uit West-Friesland

Meest gelezen