Slim en doordacht

Met de nieuwe B-Max komt Ford met een compacte MPV ónder de C-Max. Ford zou Ford niet zijn als het model niet was uitgerust met tal van innovatieve technieken. De B-Max is dan ook veel meer dan een hoger model op het onderstel van de Fiesta. De Ford B-Max past volledig in de huidige tijdsgeest. Hij voldoet aan de toenemende vraag naar compacte auto’s met veel binnenruimte. Ford biedt de B-Max aan met moderne motoren met lage CO2-emissiewaarden en het optionele Sync integreert mobiele telefoons en mp3-spelers eenvoudig met de auto.

In het MPV-segment staat gebruiksgemak hoog op het prioriteitenlijstje. Daarom heeft Ford iets unieks bedacht: geïntegreerde B-stijlen in de achterste twee schuifdeuren. De B-stijlen zijn de verticale verstevigingsbalken tussen de voor- en achterportieren. Als de voor- en achterdeuren van de B-Max worden geopend, ontstaat dus een grote opening. Achterin instappen was nog nooit zo eenvoudig.

Het onderstel is perfect in balans en de MPV laat zich met veel gevoel en precisie besturen. Wij reden de luxueuze Titanium-uitvoering met de 88 kW sterke 1,0-liter driecilinder EcoBoost-benzinemotor. Deze briljante motort koppelt meer dan voldoende power aan een brandstofverbruik van 1 op 20.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.