Uniek project met korfballers KZ als middelpunt

Redacteur Zaanstreek
koog aan de zaan

De uitzwaaiwedstrijd. De laatste wedstrijd van het Nederlands voetbalelftal voor het vertrek naar een EK of WK is in de loop der jaren uitgegroeid tot een begrip. Deze traditie vormt de inspiratie voor een uniek project met de korfballers van landskampioen KZ als middelpunt.

De sportredactie van Dagblad Zaanstreek organiseert een uitzwaaiwedstrijd voor de Zaanse korfballers als zij zich in januari opmaken voor het Europacuptoernooi in Boedapest. En u kunt deel uitmaken van het team dat het aan de vooravond van het vertrek opneemt tegen de favorieten voor de Europese titel. Het team dat het tegen KZ opneemt bestaat namelijk uit lezers van het Noordhollands Dagblad. Iedereen kan zich opgeven, de enige eisen die aan deelnemers worden gesteld zijn een minimumleeftijd van zeventien jaar, enthousiasme en de bereidheid om deel te nemen aan vier serieuze trainingen.

Dus heeft u het altijd al eens willen opnemen tegen een international, al jaren het gevoel dat uw talent niet herkend wordt, altijd al willen bewijzen dat korfbal geen serieuze sport is of simpelweg helpen om de spelers van KZ op deze ludieke wijze in het zonnetje te zetten? Grijp dan deze unieke kans en geef u op door te mailen naar sport.zaa@noordhollandsdagblad.nl of een brief te sturen naar Dagblad Zaanstreek (Westzijde 23, Zaandam), met daarin naam, leeftijd, telefoonnummer en motivatie. De sportredacteuren zullen uit de inzendingen een selectie samenstellen, waarbij de motivatie de belangrijkste leidraad zal zijn.

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.