Regthuys grote winnaar ondernemersverkiezing Niedorp

Redacteur Schagen
Winkel Limmerschouw

Golfbaan Regthuys is de grote winnaar geworden van de ondernemersverkiezing in Niedorp.

Regthuys won de titel Ondernemer van 2013 van de Bedrijven Groep Niedorp (BGN) en pakte de publieksprijs van de Schager Courant.

De dubbele winst werd woensdagavond bekendgemaakt tijdens de nieuwjaarsreceptie van de BGN. Waar de jonge directieleden Jeroen Botman en Pieter de Wit een gat in de lucht sprongen. Maar ook Gerhard van Galen nadrukkelijk in de feestvreugde betrokken. Van Galen was een kleine tien jaar terug de initiatiefnemer voor de baan. Na de realisatie van de 18 holes trad hij afgelopen jaar terug, op zoek naar een andere uitdaging.

Regthuys was samen met Fixet Winkel, Leegwater Transport, Kinderopvang de Keet en melkveehouderij Van der Meer genomineerd. De Rabo Startersprijs was voor Patty Laan, die met Oly Advies een schakel vormt tussen bedrijven en overheden.

Voorzitter Jeannette de Boer van BGN prees de genomineerde bedrijven voor het lef dat ze juist het afgelopen, economisch zo moeilijke jaar hadden getoond. ,,Door juist nu, tegen de stroom in, te durven investeren.’’

Ook riep ze de gemeente Hollands Kroon op de regeldruk voor ondernemers nu toch eens echt te verminderen. ,,Denk met een ondernemer mee over de mogelijkheden voor plannen en ontwikkelingen.’’.

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.