Twitteraars beschimpen slangenshow

Wim Wegman
SILVER SPRING

Een groots aangekondigde tv-show waarin een Amerikaan zou worden opgegeten door een anaconda, is mensen flink tegengevallen. Op sociale media lieten de Amerikaanse kijkers zondagavond (lokale tijd) hun ongenoegen blijken over de show genaamd Eaten Alive (Levend Opgegeten), aldus Amerikaanse media.

„Dus Eaten Alive bleek meer zoiets als Cuddled Alive (Levend Geknuffeld) te zijn”, schreef iemand op Twitter. Een ander zei: „Blijkbaar is Eaten Alive de afkorting van twee uur van je leven levend opgegeten”.

Paul Rosolie wilde met de stunt aandacht vragen voor de vernietiging van het Amazonegebied. Hij had een speciaal pak laten maken, waardoor hij in de slang kon overleven. Maar in het programma, dat werd uitgezonden op Discovery Channel, lukte het Rosolie eerst niet om een grote anaconda te vangen in het wild. Vervolgens liet hij zich aanvallen door een anaconda in gevangenschap. Toen die zijn arm dreigde te breken en zijn bek slechts over de kruin van Rosolie had geschoven, liet de slangenexpert zich bevrijden.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.