Getuigen gezocht van beroving in Den Helder

Politiebureau Den Helder. Foto Hedzer Faber

Politiebureau Den Helder. Foto Hedzer Faber

Redacteur Den Helder
DEN HELDER

Drie mannen probeerden donderdagavond rond 21.35 uur een 34-jarige man uit Den Helder te beroven. Eerder op de avond waren de drie mannen bij hem in de winkel geweest. Zij vroegen hem hen naar huis te brengen. Nadat de 34-jarige man zijn winkel had afgesloten kwamen de mannen aanlopen en namen plaats in zijn auto.

Op de kruising Koningdwarsstraat/Hoogstraat werd hij bedreigd met een vuurwapen en met een mes. Met dit mes werd hij in zijn gezicht gesneden en in zijn hand. De mannen wilden dat hij zijn spullen afgaf. Dit deed de 34-jarige man echter niet. Hij werd hierop uit zijn auto getrokken en kreeg meerdere klappen. Hierna renden de drie mannen weg. Het slachtoffer ging naar het politiebureau. Hij had verder geen ernstige verwondingen.

De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u donderdagavond het slachtoffer met de drie mannen in de auto zien stappen? Of heeft u gezien dat de man op de hoek van de Koningsdwarsstraat/Hoogstraat mishandeld werd door de mannen? Neemt u dan contact op met de recherche in Den Helder via telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief). Blijft u liever anoniem? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Ook als u over andere informatie beschikt die van belang kan zijn wordt u verzocht contact op te nemen met de politie.

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.