Voordelig hotelletje tijdens HotelWeek 2012

HotelSpecials.nl organiseert voor de vierde keer de HotelWeek. Voor 25 euro per persoon per nacht inclusief ontbijt is het al mogelijk om in een luxe viersterrenhotel te overnachten. Zeker de aankomende editie zijn de hotelprijzen aantrekkelijk.

Zo publiceerde ING in oktober dat je voor twee hotelovernachtingen in Brussel tegenwoordig rond de 115 euro neerlegt. Voor Berlijn is dit zelfs meer dan 150 euro. Het is dus voordeliger om nog tot en met 15 november 2011 op HotelWeek.nl een hotelkamer in een van deze steden te boeken.

Luxe hotels die normaal gesproken buiten het budget vallen, worden in de HotelWeek voor iedereen toegankelijk. De hotelactie die viersterrenhotels voor 25 euro en vijfsterrenhotels voor 35 euro aanbiedt, doet er dit jaar een schepje bovenop. Nieuw zijn de luxe viparrangementen vanaf 50 euro per persoon per nacht, met extra’s als een driegangendiner, late check-out en gratis fietshuur. Het HotelWeek-aanbod is met ruim tweehonderd hotels in steden als Düsseldorf, Amsterdam en Brussel nog nooit zo groot geweest.

De overnachtingen kun je boeken voor de eerste week van januari 2012 en het weekend van 13 tot en met 15 januari 2012.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.