Noordelijke Banenbeurs

© HSPublicity

Op zoek naar werk? Misschien is een baan in het noorden iets. Ruim vijftig bedrijven presenteren zich op De Noordelijke Banenbeurs, 8 en 9 juni in Martiniplaza Groningen. Voor mensen zonder werk, job-hoppers, herintreders, positieverbeteraars, studenten, intermediairs en vakspecialisten hebben de werkgevers interessante vacatures beschikbaar.

Op het Startersplein krijgen ondernemers in de dop advies van professionele organisaties. Er is een uitgebreid beursprogramma gericht op het vergroten van je kansen op de arbeidsmarkt, zoals websolliciteren, stylingadvies en cv-scans.

De beurs biedt behalve veel vacatures ook stage- en opleidingsplaatsen op mbo-, hbo- en wo-niveau. Er kan direct contact worden gelegd met de juiste persoon om de mogelijkheden te bespreken.

Op het speciaal ingerichte Startersplein kunnen bezoekers die van plan zijn een eigen bedrijf te starten of net hun eigen bedrijf zijn begonnen, terecht voor allerlei informatie en advies. Op het Startersplein staan onder meer de Belastingdienst, de gemeente Groningen, ZZP Nederland en de Kamer van Koophandel met een stand.

Toegang is gratis. De beurs is woensdag 8 juni geopend van 12.00 tot 21.30 uur en op donderdag 9 juni van 11.00 tot 17.00 uur.

Kijk voor de volledige deelnemerslijst op www.denoordelijkebanenbeurs.nl.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.