Welterusten!

Een boxspring met een patroon van strakke lijnen voor de liefhebber van een strak en eigentijds interieur, dat is de Tozza Lines uit de Tozza-boxspringcollectie van Auping.

Met de introductie van het model Lines is de Tozza-collectie weer een boxspring rijker. De Tozza Lines is net als de Tozza Blocks en Tozza Curves verkrijgbaar in drie stijlvolle stoffen: Fonda, Piquet en Facet.

Eerder dit jaar presenteerde Auping al de Tozza Blocks en Tozza Curves. De Tozza Blocks kenmerkt zich door een geblokt stikpatroon. De Tozza Curves heeft daarentegen een vloeiender verloop en een stikpatroon van ronde vormen. Nu is daar de Tozza Lines aan toegevoegd. Alle Tozza-modellen zijn verkrijgbaar in een één- en tweepersoonsvariant. Evenals de andere Tozza-modellen bestaat ook de Tozza Lines uit een hoofdbord, boxsprings en matrassen. Er is keuze uit ongestoffeerde matrassen en gestoffeerde matrassen met toppers. Een bijpassend voetbord maakt het geheel helemaal af.

De Tozza Lines-boxspringset is verkrijgbaar voor prijzen vanaf 3.495 euro (tweepersoons boxspring inclusief boxspringbodem, matras en hoofdbord, excl. voetbord). Een voetbord is er voor 595 euro.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.