Als gegoten

© HSPublicity

Meer dan 25 jaar geleden introduceerde het Nederlandse bedrijf DRT Vloeren de kunststof gietvloer in Nederland. Dit jaar lanceert DRT de op maat gemaakte DRT carpetcollection by Desso. Deze collectie is – zoals de naam al aangeeft – in samenwerking met Desso ontwikkeld. De karpetten zijn speciaal afgestemd op de DRT-gietvloeren en volgen de nieuwste trends en tinten op het gebied van wonen.

De gietvloer kenmerkt zich door een strak maar tegelijk warm karakter. De Desso-karpetten verhogen dit ‘warme’ karakter en bieden tegelijk extra comfort en leefbaarheid.

Kenmerken van de gietvloer – een natuurlijke look, slijtvastheid en krasbestendigheid, vloeistofdichtheid, lange levensduur en antiallergische eigenschappen – zorgen voor een perfecte combinatie. De minimalistische, strakke look van een gietvloer laat zich goed combineren met een karpet.

DRT Vloeren heeft vier productlijnen: Urban Velvet, Living Concrete, Stone Island en Special Items. Al deze gietvloeren zijn verkrijgbaar volgens het uitgebreide standaardkleurenpalet van DRT Vloeren. DRT geeft drie jaar garantie op gelegde vloeren, uitlopend tot tien jaar garantie op zogenoemde UV-stabiliteit. Voor meer informatie: DRT Gietvloeren, www.drt.be.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.