Nare geurtjes snel weg!

© HSPublicity

Siemens introduceert een nieuwe lijn afzuigkappen die afrekenen met kookluchtjes, vet en geluid. Twee modellen – de LC98BA540 en de LI46631 – kwamen als beste uit een test van de Consumentenbond. Die organisatie prees vooral de geurverwijdering, de vetverwijdering en de gemakkelijke installatie.

Bij koken komen dampen vrij, die voor een deel bestaan uit vet. Als deze vrij spel hebben, zorgen ze voor een vettige aanslag in de keuken. De afzuigkappen van Siemens bevatten een van de beste filtersystemen ter wereld. De nieuwe afzuigkappen zijn uitgerust met zeer geavanceerde koolstoffilters, die korte metten maken met onaangename geurtjes in de keuken. De nieuwe motoren bieden een maximaal afzuigvermogen met een minimaal geluid.

De afzuigkappen van Siemens zijn niet alleen technische hoogstandjes, ook zijn ze een lust voor het oog. Een van de bijzonderheden is de verlichting. De nieuwe afzuigkappen zijn uitgerust met energiezuinige ledverlichting. Ze doen dus hun werk en zien er ook nog eens mooi uit.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.