Snel heet water

© HSPublicity

Kranen die kokend heet water geven, worden steeds populairder. Grohe introduceerde twee jaar geleden al twee varianten kokendheetwaterkranen. De Grohe Red Mono, die naast de reguliere kraan kan worden geplaatst, en de Grohe Red Duo, de ideale oplossing voor het eenvoudig vervangen van de bestaande keukenkraan.

Eén kraan voor zowel koud, warm als kokend heet water. Omdat maar één kraan nodig is, hoeft geen tweede gat in het aanrecht geboord te worden. Nieuw is de Grohe Red Duo met de moderne U-uitloop. Door de strakke vormgeving past dit model uitstekend in moderne keukens.

Met Grohe Red kun je al binnen enkele seconden genieten van een kop thee, snel rijst koken en soep bereiden. De boiler zorgt ervoor dat direct kokend heet water beschikbaar is. Er is keuze uit een Single-boiler en een Combi-boiler. De Single-boiler levert alléén het kokendhete water; ideaal voor kleine en middelgrote huishoudens die reeds beschikken over een watervoorziening voor koud en warm water. Deze boiler heeft een compact formaat, waardoor nog meer ruimte wordt bespaard.

De Combi-boiler levert warm én kokendheet water.

De Grohe Red Duo is behalve in chroom ook te verkrijgen in een SuperSteel-uitvoering, met een unieke, matte en krasbestendige coating waarop geen vingerafdrukken achterblijven.

Kijk voor meer informatie op www.grohe.nl.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.