Chinese Dans

© HSPublicity

Het beroemde dansgezelschap Shen Yun Performing Arts geeft op 12 en 14 april twee voorstellingen in het Lucent Danstheater in Den Haag.

Shen Yun komt uit New York en onderscheidt zich door zijn inspanning om onafhankelijk te blijven van China's communistische regime. Een show zoals die van Shen Yun is tegenwoordig in China nergens meer te vinden. Een voorstelling van Shen Yun is in vele opzichten de traditionele Chinese cultuur zoals die bedoeld was: een studie in elegantie, wijsheid en alle verworvenheden gedistilleerd uit vijf millennia Chinese beschaving.

Geen enkele kunstvorm ter wereld pakt uit met dezelfde sterk expressieve kwaliteiten en technische veelzijdigheid als klassieke Chinese dans. De dans in de voorstelling brengt het publiek van de noordelijke steppen van Mongolië naar de weelderige, groene wouden van Yunnan. De groep brengt daarnaast met dans eeuwenoude legenden tot leven zoals die van de heldin Mulan, maar ook hedendaagse verhalen zoals de tragische vervolging van Falun Dafa-beoefenaars in China.

Voor kaarten en meer informatie, zie www.UniekeShow.nl.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.