Doe-markt over sport en hobby in Julianadorp

Een vechtsportdemonstratie op de eerste markt.© Pr-foto

Petra Bies
Julianadorp

Het eens proberen als ballerina of liever een potje dammen of darten? Het kan allemaal op Julianadorp Verenigd, een evenement op 21 mei waarop tal van verenigingen zich presenteren op het JVC-terrein.

Het terrein zal een bonte aanblik bieden met tenten, oefenbanen, - velden en matten. Tussen twaalf en vier uur kan het publiek zich daar laten informeren over de activiteiten in het dorp en desgewenst ook meedoen.

Het aanbod is heel divers: van scouting, bowlen, handbal, modelspoor, muziek, dans, tennis, majorette, jeu de boules, fitness, turnen, voetbal, karate en judo tot tai chi.

Er is aanbod voor alle leeftijdsgroepen, van kinderen tot 65-plussers. Voor die laatste groep zijn onlangs nieuwe, aangepaste sportactiviteiten in het dorp gestart binnen het project ’Julianadorp in beweging’ dat de senioren fit moet houden. Ook voor mensen met een handicap is er aanbod.

De sport- en hobbymarkt is gratis te bezoeken en ook meedoen kan met gesloten beurs.

Meer informatie staat op www.julianadorpverenigd.nl

De presentatiedag werd vorig jaar voor het eerst gehouden. ,,Onze gemeenschap is klein, maar gelukkig erg actief. We hopen met de dag nog meer mensen in beweging te krijgen’’, aldus de organisatie.

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.