Snel lekker hapje vlees

© HSPublicity

Behalve mooi, zijn de meeste barbecues van Barbecook ook snel op te starten. Binnen een kwartiertje gloeien de kolen en kan het feest beginnen. De Belgische fabrikant introduceert dit barbecueseizoen trendy zwarte en witte barbecues.

Je hoeft met deze barbecues geen aanmaakblokjes of spiritus te gebruiken. De QuickStart-barbecues steek je aan met enkele vellen krantenpapier die je tot een soort fakkel of trechter rolt. Stop deze in de koker van de QuickStart en vul de schaal met houtskool. Steek vervolgens de ‘fakkel’ aan de onderkant aan en al snel kun je het eerste vlees op de barbecue leggen. Behalve snel zijn QuickStart-barbecues ook veilig: voor je start giet je water in de voet van de barbecue. Zo staat de barbecue extra stabiel tijdens het grillen. Mocht de barbecue toch omvallen dan wordt het houtskool door het water uit de voet meteen geblust.

De QuickStart-barbecues Black & White zijn verkrijgbaar voor prijzen vanaf 129 euro. Meer informatie en verkoopadressen via www.barbecook.com.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.