Van zijde tot katoen

© HSPublicity

Een wasautomaat die automatisch de duur van een programma aanpast op de hoeveelheid was en de textielsoort, net als het water- en energieverbruik: dat is de ProTex Plus van AEG.

Elk wasgoed, of het nu een katoenen theedoek is of een delicaat zijden sjaaltje, wordt behoedzaam behandeld. De machine voelt feilloos aan wat er in de trommel is gestopt. De technologie voorkomt daarmee ook het overwassen van kleding. Alle stoffen blijven er langer nieuw uit zien.

Verder zijn de nieuwe wasautomaten uitgerust met Advanced Washing Technology, een snelbevochtigingssysteem, waardoor de was snel en grondig gedaan wordt.<br/>

Ook zijn automaten fluisterstil door de toepaste isolatietechniek en de ProTex verbruikt 40 procent minder stroom dan andere A-klasse automaten. Als extra zit er een driedubbele kinderbeveiliging op. Tijdens het wassen reageren de druktoetsen en de programmaknop niet en kan de vuldeur niet geopend worden. Ook is de vuldeur van dubbel glas, waardoor het bij een was van 95 ˚C gewoon kan worden aangeraakt.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.