Meerdere duels gestaakt vanwege het weer

Redactie Schagen
Schagen

Op nagenoeg alle voetbalvelden in de regio werd zondagmiddag afgetrapt voor de voorlaatste competitieronde. Alleen bij ZAP, dat United DAVO zou ontvangen, en in Petten (tegen Flevo) waren ze slim genoeg om dat onder de huidige natte weersomstandigheden niet te doen.

Eén blik op weeronline of buienradar was genoeg geweest om te leren dat er nog veel meer narigheid in de lucht hing. Al zijn ze het daar in Winkel absoluut niet mee eens. Toen daar om 14 u werd afgetrapt was het veld prima bespeelbaar. En wees niets erop dat het miezeren van toen zou overgaan in hardere regen. Waardoor ook daar, 25 minuten voor tijd, niet verder kon worden gevoetbald tegen Spartanen. Winkel stond op dat moment met 1-0 voor.

Er waren meer velden waar ondanks alles tóch werd begonnen en men na één helft of soms een kwartier in de tweede helft tot de slotsom kwam dat er niet verder kon worden gespeeld. Net als bovengenoemde wedstrijden zullen ook Wiron - VZV (2-3), Succes - DWOW (2-0), Dirkshorn - SRC (1-3), VIOS - SEW (0-0) en Hollandia T - ZDH (3-0) waarschijnlijk op 21 december, de eerstvolgende inhaalmogelijkheid, worden afgemaakt.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.