Klasse

Durk Geertsma

Complimenten voor bedrijven

Bjorn Borg

Als je na anderhalf jaar een nieuw joggingpak krijgt omdat het oude al snel begon te lubberen, dan ben je daar blij om. Dat is Manie van de Bank uit Haarlem ook. Ze had het joggingpak gekocht in de winkel van Björn Borg in de Kalverstraat in Amsterdam. Na een telefoontje duurde het toch weer even voor ze langs kon, maar ook zonder bon werd probleemloos geruild.

Radio Bakker

Soms gebeuren er dingen waarvan je drie blije sprongen in de lucht maakt, schrijft Ina Punt uit Alkmaar over Radio Bakker in haar stad. Ze kocht er onlangs een wasmachine, werd ze ’s avonds gebeld door een vriendin die naar Afrika emigreert en de wasmachine aanbood. Balen! Maar Bakker verdient ’een reuzencompliment’ dat hij de koop ongedaan wilde maken.

Fred Janssen

Ineke en Gerard Veenendaal uit Naarden mailen lang en complimenteus over Opeldealer Fred Janssen in de vestingstad. Hun nieuwe Opel Agila had hen twee keer lelijk in de steek gelaten, maar Fred Janssen niet. Toen ze strandden bij een hotel aan de kust, betaalde deze zelfs hun diner en overnachting en verzorgde vervoer terug. De auto stuurt weer prima!

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.