Beste spookhuis ter wereld

Redacteur Brady MacDonald van de Los Angeles Times heeft de Halloween-attractie ‘Take Away’ in het Duitse Europa-Park uitgeroepen tot beste spookhuis ter wereld.

Hij vergeleek wereldwijd de horrorhuizen die deze periode in attractieparken worden gebouwd en maakte er een top 13 van. ‘Down’, een andere attractie van Europa-Park, eindigde als derde. Sinds 2007 houdt Europa-Park een van de grootste Halloween-evenementen van Europa: de ‘Horror Nights starring Marc Terenzi’.

Na een bezoek aan ‘Take Away’ denk je wel twee keer na voordat je weer naar de Chinees gaat. Wat je dénkt daar achter de schermen aan te treffen, wordt in dit ‘haunted house’ werkelijkheid. In ‘Down’ gaan de bezoekers letterlijk door een riool, waarbij de bijbehorende flora en fauna natuurlijk niet ontbreken.

Het derde spookhuis in Europa-Park kreeg als titel ‘The Villa’. In een vervallen Victoriaanse villa worden bezoeken welkom geheten door de oude gastheren. Maar of dit een warm welkom zal zijn? Parkbezoekers kunnen dit laatste spookhuis overdag gratis bezoeken en kennismaken met een familievriendelijke versie. ’s Avonds gaat de knop om… Meer informatie: www.horror-nights.de en www.europapark.de.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.