AGENDA Podium Duycker 16 - 17 april

John Klaver

John Klaver

Bots - Dj Damien Hope

Bots - Dj Damien Hope

1 Night 2 Remember

1 Night 2 Remember

Perplex presents Bart Skil

Perplex presents Bart Skil

1 / 4
Renée van der Nat
Hoofddorp

We hebben weer een spannend weekend voor de boed bij Podium Duycker. Hieronder zie je het programma.

VR 15 APR – BOTS met DJ DAMIEN HOPE

Het is eindelijk vrijdag! Dan gaan de voetjes van de vloer met DJ Damien Hope aka De Wesp. De ex-TMF presentator is inmiddels bekender als DJ in clubs als Bar Italia, AIR, Bungalow 8 en op diverse GirlsLoveDJ's feesten. Van soul tot dance tot hiphop, De Wesp geeft je wat je nodig hebt op deze eerste dag van het weekend!

AANVANG: 23:00 | GRATIS | MIN. LEEFTIJD 18+

TICKETS

ZA 16 APR – 1 NIGHT 2 REMEMBER

Lekker uitgaan voor 25 jaar en ouder, in een ontspannen sfeer met te gekke muziek.

Na het succes van de vorige 3 edities organiseert Meerentertainment.nl, 1 Night 2 Remember, "Lost in Music". Dé Dance & Club Classics Party in Duycker. Voor meer informatie ga je naar www.1night2remember.nl

AANVANG: 21:00 | VVK: €15,- | DEUR: €17,50 | MIN. LEEFTIJD: 25+

TICKETS

ZA 16 APR - PERPLEX INVITES BART SKILS

Complete Line Up: Bart Skils (100% Pure/ Voltt, Amsterdam), Steve mulder ( Toolroom records, Dance Valley) en M.R.T.N. De 2e editie van PERPLEX gaat knallen! Speciaal voor deze gelegenheid pakt PERPLEX het op een stevige manier aan met BART SKILS ! Zijn stijl varieert van ritmische diepe techno tot minimal en is altijd funky en dansbaar. Met residenties in clubs als Paradiso, Club 11 en Melkweg en optredens op evenementen als, Awakenings, Cocoon, Lowlands, Dancevalley, Extrema en 10 Days Off heeft Bart Skils een zeer goede naam opgebouwd die staat voor kwaliteitsmuziek.

AANVANG: 23:00 | VVK: €9,- | DEUR: €9,- | MIN. LEEFTIJD: 18+

TICKETS

ZON 17 APR – JOHN F. KLAVER BAND – CD presentatie

John F. Klaver wordt bijgestaan door Iris Sigtermans (bas), Rob Mostert (Hammond) en Martijn Klaver (drums) speelt John met deze band blues-, funk- en soul in een bijzonder groovend jasje. Materiaal van Ray Charles, Cream, maar ook nieuwe klassiekers van John Mayer, Derek Trucks, Gov’t Mule, Robben Ford en Matt Schofield vullen het zelf geschreven materiaal aan. Eerste wapenfeit was de CD “Jetpepper”, die in 2008 verscheen en bij optredens werd verkocht. Het tweede album “Coming Back For More” wordt deze avond aan het publiek gepresenteerd en toont de forse groei van de band.

AANVANG: 22:30 | GRATIS

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.