Fietsvakanties in Amerika

© HSPublicity

Maar liefst 750.000 Nederlanders gaan jaarlijks op fietsvakantie, vooral in eigen land. Dat er in Amerika ook talloze mogelijkheden zijn voor verrassend mooie fietsvakanties is bij veel minder Nederlanders bekend.

Rian Blok van het Nederlandse bedrijf USA Fietstours, hoopt hier verandering in te brengen. Op de website www.usafietstours.com zijn meer dan honderd tours door heel Amerika te vinden. Het aanbod varieert van korte tot lange fietstochten, van ontspannen tot sportief, van basic tot luxe en van individueel tot begeleid. De tours zijn ingedeeld in drie categorieën; recreatieve, race- en mountainbiketours. Op de overzichtelijke, Nederlandstalige website staan alle tours gerangschikt per staat. Er kan eenvoudig een tourselectie worden gemaakt op basis van zes persoonlijke voorkeuren. Het is ook mogelijk om een fietstour naadloos in te passen in bijvoorbeeld een auto- of camperrondreis of om een eigen, op maat gemaakte groepstour te boeken.

Voor het eerst neemt USA Fietstours ook deel aan de Vakantiebeurs. Bezoekers kunnen terecht in stand A066 in het Discover America Paviljoen in Hal 1 (Verre Bestemmingen). De Vakantiebeurs vindt plaats van 11 tot en met 15 januari 2012 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.