Groenste Skoda’s ook als Businessline

© HSPublicity

De Skoda Fabia Hatchback Greenline en Combi, de zuinigste uitvoeringen van het merk, zijn nu ook verkrijgbaar als Businessline.

Zowel de Skoda Fabia Combi Greenline als de Hatchback Greenline behoren mede door hun financiële en fiscale voordelen tot de bestverkopende auto’s. De particuliere berijder is geen BPM en wegenbelasting verschuldigd en de zakelijk rijder betaalt 14 procent bijtelling. Skoda maakt dit duo nu echter nog aantrekkelijker door ze als Businessline aan te bieden.

De Skoda’s zijn dan uitgerust met onder meer een middenarmsteun vóór met een bergvak, een navigatiesysteem met het wegennet van West-Europa, parkeersensoren achter, climate control, elektrische raambediening en een multifunctioneel, met leder bekleed stuurwiel en dito versnellingspookknop en handremgreep. Daarbovenop is de koper ook verzekerd van een auto die voorzien is van onder meer cruisecontrol, dagrijverlichting, ESP, tractiecontrole, lichtmetalen 15-inchwielen, mistlampen vóór en een radio/cd-/mp3-speler.

De Fabia Hatchback Greenline Businessline is er voor 15.990 euro, wat erop neerkomt dat de koper 1.140 euro bespaart. De Fabia Combi Greenline Businessline staat voor 16.900 euro in de prijslijst. Ook hier is het voordeel 1.140 euro.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.