Sportief kamperen

© HSPublicity

De Zugspitze is met zijn 2.962 meter de hoogste berg van Duitsland. Omgeven door bergtoppen, bossen en alpenweiden ligt aan de voet van deze berg Camping Tiroler Zugspitze.

In het prachtige gebied op de grens van Duitsland en Oostenrijk zijn heel wat sportieve mogelijkheden, waaronder wandelen, fietsen, mountainbiken, skiën en bergbeklimmen. Ook is er een golfbaan van negen holes in de directe omgeving. De camping kent uitgebreide voorzieningen, ook voor kinderen, zoals een groot, overdekt zwembad met verwarmd buitenbad. De moderne Vitaalwereld is voorzien van een prachtige sauna en stoombad. Ook zijn Hot Stone- en andere massages te boeken. Bezoekers kunnen gebruikmaken van een poolbar, sauna, Turks bad, whirlpool, Kneipp-bad, massage, solarium en fitnessruimte. Voor kinderen is er een grote speeltuin met klim- en glijtoren, reuzentrampoline, superzandbak, mini-klimhuis en trapkarbaan.<br/>

Ga nu zeven dagen kamperen op Camping Tiroler Zugspitze voor prijzen vanaf 119 euro voor twee personen. Inclusief staanplaats, parkeergelegenheid, lokale belastingen, toegang tot de Active & Vitaalwereldbaden met Kinderland Kinderopvang in DIDIS. Kijk voor meer informatie op www.zugspitze-resort.at.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.