Terriers drie keer voor de competitie naar Nijmegen

Alkmaar

Voor de hockeysters van Terriers staan komend seizoen drie uitwedstrijden in Nijmegen en omgeving op het programma. De ploeg uit Heiloo is ingedeeld in de Overgangsklasse B bij Union uit Malden en QZ en Nijmegen uit de Gelderse universiteitsstad.

Geen van die drie teams was in de vorige competitie tegenstander van Terriers. Dat geldt ook voor Leonidas en Rotterdam, die evenals het Nijmeegse drietal in de andere Overgangsklasse uitkwamen. Hoofdklassedegradant Push uit Breda en de gepromoveerde ploegen EHV (Enschede) en Helmond zijn ook onbekende opponenten voor de Heilooër vrouwen.

De mannen van de Alkmaarsche Mixed Hockey Club stuiten op acht andere tegenstanders dan vorig seizoen. Het Bilthovense SCHC, afgedaald uit de hoofdklasse, is bij de Alkmaarders ingedeeld in de Overgangsklasse A. Groningen en Zwolle zijn gepromoveerd.

In de eerste klasse komen de mannen van Terriers alleen in Alliance een naam van vorig seizoen tegen. Logisch, want beide teams zijn onlangs gepromoveerd.

De indelingen voor de regionale teams zijn als volgt:

Vrouwen

Overgangsklasse A: EHV, Helmond, Leonidas, Nijmegen, Push, QZ, Rood-Wit, Rotterdam, Terriers, Tilburg, Union, Voordaan.

Eerste klasse A: Alkmaar, Alliance, Amstelveen, Fletiomare, Haarlem, Hilversum, Leiden, Myra, Naarden, Overbos, VVV.

Derde klasse E: Castricum, Catwijck, FIT, Hisalis, Kieviten, Noordwijk, Pijnacker, Roomburg, Saxenburg, Strawberries, Voorhout, Ypenburg.

Mannen

Overgangsklasse B: Alkmaar, Breda, Gooische, Groningen, HBS, Huizen, Nijmegen, Push, Ring Pass Delft, SCHC, Victoria, Zwolle.

Eerste klasse A: Alliance, Bennebroek, Fletiomare, IJsseloever, Myra, Naarden, Overbos, Reigers, Rood-Wit, Terriers, VVV, Xenios.

Derde klasse F: AMVJ, Abcoude, Castricum, FIT, Heerhugowaard, Hisalis, Kraaien, Muiderberg, Nieuwkoop, Hoorn, Weesp, Westerpark.

Meer nieuws uit Sport

Meest gelezen