Dinsdag laatste inleverdag voor uw kerstpakket

Redacteur Kennemerland
Beverwijk

Heeft u nog niet uw kerstpakket of zelfgemaakt voedselpakket voor de klanten van de Voedselbank ingeleverd? Het kan tot en met dinsdag 24 december!

De medewerkers van de Voedselbank staan om 16 uur op de stoep van de redactie, dus zorg wel dat het pakket voor die tijd is afgegeven op onze redactie aan de Schans 33 in Beverwijk.

Uw pakket gaat naar mensen die het zelf niet zo breed hebben. Zo kunnen zij ook genieten van wat lekkers en bijzonders tijdens de kerstmaaltijd. In ruil voor uw pakket krijgt u een twee-voor-de-prijs-van-één-bon van bioscoop Cineworld in Beverwijk, of een voucher voor één van de zes geselecteerde voorstellingen van het Kennemer Theater in Beverwijk.

De stapel van reeds ingeleverde pakketten groeit met het uur. Vele mensen hebben inmiddels de weg naar de redactie gevonden. We hebben goede hoop dat elke klant / familie van de Voedselbank een kerstpakket krijgt. Wat over is, wordt verdeeld over de voedselpakketten die de komende weken uitgedeeld gaan worden. Mocht u zelf een pakket willen samenstellen, neem dan als richtlijn dat er minimaal één feestelijke maaltijd van gemaakt moet kunnen worden.

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.