Overheid 24/7 bereikbaar voor ondernemers

Ondernemers hebben vanaf nu altijd en overal toegang tot alle relevante informatie, transacties en diensten van de gehele overheid.

www.ondernemersplein.nl werd maandag 20 januari 2014 door minister Kamp van Economische Zaken officieel in gebruik gesteld. „Een loket waar ondernemers snel en eenvoudig, wanneer het hen uitkomt zaken kunnen doen met de overheid. De website dient het gemak en bespaart de ondernemer veel tijd en rompslomp. Zo houdt hij meer tijd over om te doen waar hij goed in is: ondernemen”, aldus Kamp.

Op de website kunnen ondernemers ook terecht met specifieke financieringsvragen. De financieringsdesk die daarvoor is ingericht zorgt ervoor dat bedrijven, met name het mkb, vragen over financiering kundig en snel beantwoord krijgen. Via website en telefoon kunnen ondernemers informatie inwinnen. Zo kan een ondernemer die moeite heeft om zijn groeiplannen gefinancierd te krijgen bij de financieringsdesk terecht voor adviezen over private en publieke financieringsmogelijkheden en de bijbehorende procedures. (Foto: Thinkstock)

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.