Le Champion zoekt veel vrijwilligers

Ron Amesz

Tijdens het Dam tot Damweekend op 17 en 18 september komen ruim 60.000 sporters in beweging. Het succesvol begeleiden van deze duizenden deelnemers gaat niet zonder de hulp van zo'n duizend vrijwilligers.

Op dit moment is organisator Le Champion voor diverse taken tijdens de Dam tot Dam Wandeltocht, Dam tot Dam FietsClassic en Dam tot Damloop op zoek naar een aantal extra handen. Wie onderdeel wil zijn van dit weekend, maar zelf niet in staat is om mee te wandelen, te fietsen of hard te lopen, kan toch de sfeer proeven door zich aan te melden als vrijwilliger.

Voor de Dam tot Dam Wandeltocht op zaterdag 17 september is Le Champion specifiek nog op zoek naar mensen, die willen meehelpen op een verzorgingspost in Amsterdam-Noord. Op zondag 18 september tijdens de Dam tot Dam FietsClassic kan de organisatie hulp gebruiken bij de start en finish op de Dam in Amsterdam. Als laatste wordt voor de Dam tot Damloop voor de volgende taken nog vrijwilligers gezocht: Kledinginname in Amsterdam, kledinguitgifte in Zaandam, verzorgingsposten langs het parcours, verkeersregelaars, start 4 Engelse mijl in Zaandam. Voor meer informatie en aanmelding: vrijwilligers@lechampion

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.